Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Filia Czapury
(1)
Filia Daszewice
(1)
Autor
Fierla Irena (1933- )
(1)
Mroczek Jan
(1)
Słowiński Mirosław (technologia żywności)
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Geografia gospodarcza
(1)
Mięso drobiowe
(1)
Potrawy z drobiu
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Materiały pomocnicze dla szkół średnich
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Czapury
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 91(07) [lok. Czapury Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia Daszewice
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. 64 [lok. Daszewice Wypożyczalnia]
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej